LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Levertijd

Levertijden staan vermeld bij de producten zelf. Heb je iets eerder nodig? Stuur ons voor het plaatsen van de bestelling even een mail, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

BELANGRIJK: Wij streven er altijd naar ruim binnen de aangegeven periode te leveren; echter zijn we daarin ook afhankelijk van jullie. Wanneer het lang duurt voordat we reactie krijgen op een proefdruk, of er ontzettend veel gewijzigd moet worden - dan wordt het voor ons lastiger om deze levertijd waar te maken. Echter doen we daar altijd ons best voor. Wij leveren liever een maatwerk product naar tevredenheid af dan dat we het overhaast laten drukken en opsturen!

SPOED: Heb je een bestelling nodig die binnen de vermelde levertijd valt? Stuur ons eerst een mailtje (info@madebymae.nl) om te informeren of dat mogelijk is. Mogelijk zitten hier extra kosten aan verbonden (vanaf €6,95).

Verzending Nederland

Wij rekenen standaard verzendkosten van €3,95. Voor sommige artikelen gelden geen verzendkosten, dit staat in de omschrijving.

Artikelen die niet in een brievenbusdoos of kartonnen envelop passen worden verzonden met pakketpost. Voor het verzenden van pakketpost rekenen wij €6,95

Verzending België en Duitsland
Voor het verzenden van bestellingen naar België en Duitsland rekenen wij andere tarieven

 

 

© 2016 - 2022 Made by mae | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel