WIE IS MAE

"Bringing ideas to life"

Mae is geboren op 24.08.2016, dat is dus mijn dochter! Mijn wens is om zoveel mogelijk bij mijn kinderen te kunnen zijn en hen alle liefde te geven die zij verdienen. Mijn passie is grafische vormgeving. Daardoor is Made by Mae ontstaan: Het combineren van mijn wens en mijn passie en het daarmee verwezenlijken van mijn droom.

"Mae" (meh) betekent tevens ook "mama" in het Thais. Dus: Made by Mae --> Gemaakt door Mama.

Made by Mae is een écht gezinsbedrijf en zo willen we het voorlopig ook graag houden! Dit betekent dat vrijwel alles mogelijk is, maar ook dat de werkzaamheden soms even stil liggen - als dat even nodig is. Ik werk vaak in de avond en in het weekend, daardoor kan het komen dat je op de meest gekke tijdstippen een reactie van mij krijgt.

Op de website kan je Familieillustraties, Naambordjes, Geboortekaartjes, Trouwkaartjes, Gepersonaliseerde woonaccessoires, Gepersonaliseerde lifestyle items, Maatwerk en inmiddels nog veel meer vinden. Hippe woonaccessoires voor jezelf of een origineel kado voor iemand anders. Bijna alles is mogelijk, dus als je een leuk idee hebt, maar kan je het zelf niet uitwerken; dan help ik je graag. Je kunt mij altijd mailen: info@madebymae.nl of appen (niet bellen): 06 16 414 775, dan komen we er vast uit.

Ik hou van een persoonlijke benadering, dus zo mag je mij ook gewoon benaderen :)! It's just a one woman show.

- What you can imagine, we can create -

From Sanne & Mae, with love

© 2016 - 2023 Made by mae | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel