MOKKEN

Ken je dat nog? Die guilty pleasure? Vroeger als papa of mama (of opa of oma ... of wie dan ook eigenlijk) jarig was, mocht je weer een UBERFOUTE mok kopen en vullen met snoep. Dat was hét ultieme cadeau voor "ouderen", toen ik zelf "jong(er)" was. 

Wij brengen die guilty pleasure gewoon weer back to reality. Een mok is zó 2020! 

En dit keer geef je niet zomaar een mok cadeau, maar eentje met een gepersonaliseerde illustratie. Leg jullie gezin vast voor papa of mama, maak een mok van alle kleinkinderen voor opa en oma of verras je oom en tante met een SUPER cadeau. (Bijna) Alles kan! The sky is the limit.

Neem vooral een kijkje in onze collectie en trek aan de bel als je zelf een super tof idee hebt die je graag uitgewerkt zou zien.

-xoxo- Sanne en Mae

 • NIEUW

  Magic mok avatar
  Magic mok avatar

  GEPERSONALISEERDE MAGIC MOK AVATARDe bedrukte magic mok is gemaakt van hoogwaardig glanzend keramiek en heeft een bijzonder effect. Wanneer je een warme drank in de mok doet, komt jouw ontwerp op magische wijze tevoorschijn.

  1.…

  € 32,95
 • Mok avatar
  Mok avatar

  GEPERSONALISEERDE MOK AVATAR1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

  2. Stuur ons een foto van alle mensen die je op deze mok wilt hebben. Dit mag 1 foto zijn, maar dit mogen ook losse foto's zijn van iedereen (max. 2 foto's…

  € 24,95
 • Mok avatar full body 2.0
  Mok avatar full body 2.0

  GEPERSONALISEERDE MOK AVATAR FULL BODY 2.0Een combinatie van onze twee bestsellers: De familie illustratie fullbody & familie illustratie avatar. Waar de kleding bij full body basic is, personaliseren wij hier tot in detail (zie…

  € 36,95
© 2016 - 2022 Made by mae | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel