Gepersonaliseerd muziekbordje

Laat jullie favoriete liedje, jullie gezinslied, lied van jullie vriendengroep of jullie liefdeslied vastleggen op onze gepersonaliseerd muziekbordje. Het muziekbord wordt gemaakt van plexiglas en daarop wordt een gepersonaliseerde illustratie afgedrukt. Daaronder kan je jullie artiest en titel van het lied vermelden, een bijzonder geschenk, een herinnering voor altijd.

Muziek doet wat met mensen. Al vanaf kleins af aan kan muziek emoties oproepen. Tranen, lachen, dansen, gek doen. Muziek speelt in op onze emoties. Nog een bijzondere eigenschap van muziek, is dat het herinneringen kan oproepen. Een herinnering aan een mooi moment, een verdrietig moment - een herinnering van jou - of van jou en iemand samen. Voor iedereen die een "lied" heeft, is dit gepersonaliseerd muziekbordje een ideaal cadeau. Dankzij dit product wordt jij iedere dag herinnerd aan jouw/jullie favoriete lied en daarmee aan de herinnering die het lied bij jullie oproept.

Het muziekbordje wordt gedrukt op 3mm dik, doorzichtig, plexiglas. Indien gewenst kan je daarbij een houten houder bestellen.

Heb jij al bedacht welk lied je graag op ons gepersonaliseerde muziekbordje wil laten afdrukken?

Levertijd digitale proefdruk tussen de 3-4 weken vanaf het moment dat alles binnen is op de mail. Je ontvangt altijd 1 digitale proefdruk gratis bij je bestelling én je betaald géén verzendkosten.

 • NIEUW

  Gepersonaliseerd muziekbordje
  Gepersonaliseerd muziekbordje

  GEPERSONALISEERDE MUZIEKBORDJE1. Vul alle velden in en plaats de bestelling

  2. Stuur ons een foto van alle mensen die je op deze poster wilt hebben (max 2 foto's per persoon).Mail dit naar: info@madebymae.nl onder vermelding van…

  € 42,95
© 2016 - 2023 Made by mae | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel