Gedigitaliseerde tekeningen

Iedere ouder kent het wel.... 1000 tekeningen per week, wat moet je ermee? Welke bewaar je? Welke doe je weg (met een klein beetje schuldgevoel, maar toch ook weer niet)?

Wij hebben een pérfecte oplossing! Kies de mooiste tekeningen en maak er een serieus kunstwerk van. Wij digitaliseren de tekeningen, of het "schilderwerkje" op een dusdanige manier - dat het perfect past in je interieur. Kies voor een eigen achtergrondskleur, een eigen opmaak en kleurgebruik naar wens. We kunnen zelfs wat knippen, plakken en verplaatsen om er een mooi geheel van te maken. Een persoonlijk, uniek en tof cadeau voor mama, papa, opa, oma, tante, oom ... of voor de kiddo op zijn of haar eigen kamer!

Let op: Het blijft maatwerk --> Mocht je een onwijs complexe of uitgebreidde tekening hebben (bijvoorbeeld héél veel personen). Stuur dan even een mailtje van tevoren om te kijken of er een meerprijs voor berekend moet worden (info@madebymae.nl). Je mag de tekening ook altijd even appen, dan kijk ik er via de app even naar (0616414775).

Je kan de tekening digitaal bestellen of in: A4 / A3 / A2 formaat. De levertijden staan vermeld bij de producten zelf.

Wat hebben we van jou nodig? Een scherpe foto van de tekening, in goed daglicht en je overige wensen. That's it!

 • TEKENING MODERN
  TEKENING MODERN

  Gedigitaliseerde tekening - ModernLaat een schilder of tekenkunstwerk van je kind digitaliseren! Bij het ontwerp "modern" kies je voor een achtergrondkleur en wordt de gewenste tekst in de tekening zelf verwerkt.

  1. Vul de velden…

  € 32,95
 • TEKENING KLASSIEK
  TEKENING KLASSIEK

  Gedigitaliseerde tekening - KlassiekLaat een schilder of tekenkunstwerk van je kind digitaliseren! Bij het ontwerp "klassiek" kies je voor een achtergrondkleur en wordt de gewenste tekst in een apart kader onderaan de tekening…

  € 32,95
 • TEKENING RAND
  TEKENING RAND

  Gedigitaliseerde tekening - RandLaat een schilder of tekenkunstwerk van je kind digitaliseren! Bij het ontwerp "rand" kies je voor een achtergrondkleur, een extra rand en wordt de gewenste tekst in de buitenste rand geplaatst.

  1.…

  € 32,95
© 2016 - 2023 Made by mae | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel